Vitamina cresterii

De ce sunt asa scund?
Daca sunteti pe acest blog, atunci va-ti pus aceasta intrebare.
Exista opinia ca nu poti deveni mai inalt dupa virsta de 20 ani. Dar pe unii oameni scunzi aceasta afirmatie nu ia oprit in atingerea visului de a deveni ma inalt. Interesant, intradevar e posibil sa devii mai inalt, si in general trebuie sa tinzi la asta.
Studiile speciale au dovedit – inaltimea omului depinde de diferiti factori: genetica, stilul de viata, alimentatia etc. Motivele retinerii cresterii pot fi: alcoolismul, drogurile, fumatul,steroizii …
 
health_wellness-1
 
Putin despre inaltime!
In prezent inaltimea normala la femei este de 163 cm, iar la barbati – 175 cm. Barbatii cresc in inaltime pina la varsta de 22 ani, femeile pina la 18 ani. Dupa sfirsirea perioadei de maturizare sexuala cresterea in inaltime incetineste. Cresterea in inaltime se poate face din corectarea defectelor de postura. Uneori asta poate adauga pina la 10 cm la inaltime. Cu virsta (80 ani) omul devine mai scund cu circa 5 cm. A fost demonstrat, dimineata inaltimea omului esta mai mare decit seara. Efortul fizic prelungit poate micsora inaltimea omului. Asadar micsorati si dozati efortul fizic zilnic.
 
Metode de crestere in inaltime acasa!
Vom lua cele mai eficiente metode de crestere in inaltime.
Primu complex de exercitii este calculat pentru 6 luni si necesita executare zilnica. Dupa primul curs urmeaza al 2-lea de 2 ani, dar in acest timp exercitiile se efectuiaza cite 15 minute 3 zile pe saptamina. Daca exircitiile sunt facute corect atunci peste un an inaltimea poate creste cu 8 cm. Si nu este important ca dupa 20 ani oasele nu mai cresc. Aceasta este posibil din corectii greselilor posturii, indreptarea coloanei vertebrale, intarirea musculaturii. Dar este un minus! Daca nu mai faci exercitiile, omul incepe sa devina putin mai scund.
Intinderea si intarirea coloanei vertebrale, in asta consta exercitiile de crestere. Este necesar respectarea recomandarilor si executarea tuturor exercitiilor corect, altfel degeaba faceti aceste exercitii, inaltimea nu se va mari.
Exercitii de intindere. Indoiem si dezdoiem umerii. Barba o tragem la piept, dupa care tragem si umerii. Executa, de 10 ori inainte si inapoi, in fiecare pozite stam 5-10 secunde.
 
1333824517_podtyagivaniya-na-turnike
 
Atarnarile de bara!
Unul dintre cele mai usoare si eficace exercitii. Simplu ne tinem cu minile de bara, ne relaxam si stam, nu mai mult de 15 minute pe zi.
Sariturile – inca un exerciutiu usor de executat si foarte folositor. Cu fiecare saritura inercati sa sariti cit mai sus, un set cite 50 sarituri.
Un sport eficace in dorinta de a deveni mai inalt este inotul. Folositi fiecare ocazie de a inota, in deosebi vara. Itinderea coloanei se face indeosebi in timpul inotului.
Tine-ti minte! Dupa atntrenament nu trebuie sa cadeti jos de obosleala.
Daca toate exercitiile de mai sus au fost neefective dar dorinta de a creste a ramas, vom trece la proceduri mai radicale. Omenirea nu sta pe loc in dezvoltare si neajunsul de inaltime poate fi inlaturat cu alte matode: aparate speciale, preparate hormonale sau interventii chirurgicale.
Inca nu a-ti renuntati? Atunci mergem mai departe.
 
Preparate hormonale!
Cresterea in inaltime cu ajutorul preparatelor hormonale este permisa doar persoanelor cu neajuns de hormoni de crestere, in regularitate cu analize specializate. Dupa 2 ani de folosire a hormonului inaltimea se poate mari cu 10 cm. Dar in organis vor creste nu doar oasele.
Vitamine de crestere.
Vitaminele speciale vor ajuta numai celor, la care nu s-a terminat cresterea organismului. Actiunile medicamentoase simuleaza hormonul de crestere in organis si maresc pondere sa in organism.
Producerea si marirea concentratiei do hormoni ai cresterii cu 20-25% ajuta 2 vitamine: “E” si “C”. Doza zilnica de vitamina “C”- 150 mg, si vitamina “E” – 100 mg.

 
citricos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s