Posted: July 31, 2013 in Uncategorized

Complex proteine

 
bbq

Cazeina se asociaza greu, treptat eliminind aminoacizi in singe. Acesta putin actioneaza asupra sintezei proteinelor,dar incetineste semnificativ descompunerea acestuia. Este un supliment ideal pentru folosirea inainte de somn. El va inhiba catabolismul din muschi in timpul somnului.
Citeste mai departe…

 

Carbohidratii


hdr

Carbohidratii sau glucidele (zaharurile) sunt substante nutritive indispensabile si esentiale pentru functionarea normala a organismului uman.

Glucidele constituie o clasă de substanțe foarte importantă atât pentru organismele animale cât și pentru cele vegetale. Sub aspect biochimic și fiziologic ,glucidele constituie o materie primă pentru sinteza celorlalte substanțe:proteine, lipide..
Citeste mai departe

Exercitii abdomen


absheader

Patratelele de sus se dezvolta cel mai repede , pentru ca majoritatea exercitiilor pentru abdomen reprezita ridicari ale bustului, in pozitie culcata.

Partea de jos a abdomenului e mult mai greu de dezvoltat, deoarece selectia exercitiilor pentru abdomen sunt specifice, si nu in totdeauna este suficient…
Citeste mai departe

6 REGULI IN CULTURISM


sdf

1.Tehnica executarii exercitiilor
Incepatorii trebuie sa inteleaga cateva idei foarte importante . Tehnica corecta este vitala pentru cresterea viitoare.Foarte des incepatorii iau greutati mari , neintelegand sensul exercitiului.

In consecinta lucreaza alte grupe de muschi si nu exista crestere din cauza lipsei tehnicii de executare.Citeste mai departe…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s